Πρόγραμμα Ειδικότητας

To πρόγραμμα ειδικότητας στη Νευροχειρουργική Κλινική του ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς" περιλαμβάνει άσκηση τεσσάρων (4) συνολικά ετών. Στο διάστημα αυτό οι ειδικευόμενοι συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες του τμήματος ενώ παρακολουθούν και τη σειρά των τακτικών μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων που οργανώνονται σε τριμηνιαία βάση. Με ευθύνες ανάλογες της εμπειρίας τους, οι ειδικευόμενοι καλούνται να διαχειριστούν την καθημέρα λειτουργία των θαλάμων νοσηλείας και τις ιατρικές επισκέψεις ενώ τους εξασφαλίζεται και ενεργός εμπλοκή σε τακτικά και έκτακτα χειρουργεία κλιμακούμενης δυσκολίας. Παράλληλα, ενθαρρύνεται η ενασχόλησή τους με την έρευνα και η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

Στόχος του προγράμματός μας είναι να μπορεί ο τελειόφοιτος ειδικευόμενος να διαχειριστεί αυτόνομα το σύνολο των περιστατικών της γενικής Νευροχειρουργικής ενώ συγχρόνως να του έχει δοθεί επαρκής έκθεση σε ειδικούς τομείς, προϋπόθεση απαραίτητη για όσους επιθυμούν περαιτέρω εξειδίκευση σε κάποιον από αυτούς.

Ειδικευόμενοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την κλινική.

 

Συνεργασίες

1. Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου του Newcastle (Μεγάλη Βρετανία). Ειδικευόμενοι αλλά και επιμελητές της κλινικής μας έχουν τη δυνατότητα επισκέψεων ή και μετεκπαίδευσης εκεί προκειμένου συμπληρώσουν τη χειρουργική τους εμπειρία σε ένα από τα μεγαλύτερα σήμερα ευρωπαϊκά κέντρα. 

2. Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Συνεργασία στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων και υποστήριξη διδακτορικών διατριβών.

 

Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια

Η κλινική μας οργανώνει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας σε εβδομαδιαία βάση. Το πρόγραμμά τους αναρτάται στο τμήμα των ανακοινώσεων της ιστοσελίδας μας. Επισκέπτες δεκτοί κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Επισκέπτες Ιατροί

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, η κλινικη μας προσκαλεί συναδέλφους όλων των βαθμίδων να παρακολουθήσουν απο κοντά το πρόγραμμα των τακτικών της χειρουργείων. Η πρωτοβουλία αυτή σκοπό έχει την ενίσχυση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των μελών της νευροχειρουργικής κοινότητας καθως και την ανταλλαγή σκέψεων, γνώσης και εμπειρίας. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνούν με τον κο Θ. Παπασιλέκα στο τηλέφωνο 6936618491.

 

 

 

Ενδοσκοπική χειρουργική εκπαίδευση και αντιμετώπιση περιστατικών με παθολογία στην υπόφυση

Ενδοσκοπική χειρουργική εκπαίδευση και αντιμετώπιση περιστατικών με παθολογία στην υπόφυση

8/2/2018 12:00:00 πμ

Στα πλαίσια των κατά μήνα χειρουργικών εβδομάδ...

Περισσότερα +

Νευροχειρουργική Κλινική ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς

Όλοι εμείς, ιατροί, νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό, με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, καθημερινά δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε τη ζωή των ασθενών μας πιο ποιοτική και κυρίως ελπιδοφόρα!

Εφημερίες

 • Η Νευροχειρουργική κλινική εφημερεύει καθημερινά 08.00 με 14.30 (εκτός από την επόμενη γενικής εφημερίας) ενώ κάθε τέσσερις ημέρες έχει γενική εφημερία.
 • Λειτουργούν τακτικά εξωτερικά νευροχειρουργικά ιατρεία κάθε Τρίτη και  Πέμπτη 11.30 με 14.00.

Επικοινωνία

 • Νευροχειρουργική Κλινική
  ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς

 • Λεωφόρος Μεσογείων 154
  Χολαργός
  ΤΚ 11527

 • +30 213 2032364

 • info@neurosurgerygennimatas.gr

Στο χάρτη

Powered by: PowerSite.gr

© 2018 Νευροχειρουργική Κλινική ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»